Je bekijkt nu Het Element Zaandam website launch

Het Element Zaandam website launch

 

Wanneer ga jij actie ondernemen om te doen wat jij leuk vindt?

Zo luidt de nieuwe slogan van Het Element Zaandam, waarvan ik de eer en het genoegen had om de website te mogen vernieuwen!

Wat is Het Element Zaandam?

Het Element Zaandam biedt jou de ruimte om te ontdekken waar jij energie van krijgt en helpt je bij het opzetten van workshops en trainingen online en ofline.

Kijk voor ons aanbod in de agenda of neem contact met ons op om de mogelijkheden te kunnen bespreken.

“Want mensen die doen waar ze blij van worden steken andere mensen ermee aan. Daar word ik blij van” – Sabine Pols, Eigenaresse het Element Zaandam

 

Op de website van Het Element Zaandam kan je Corona Proof jouw online webinar opnemen, online cursussen filmen of in alle rust studeren. Ook met de nieuwe anderhalve meter samenleving biedt het Element vele workshops en trainingen.

Tevens biedt Het Element Zaandam een unieke kans aan om je te coachen om eindelijk jouw droom waar te maken, het geven van je eigen workshop of training met een persoonlijk coachingstraject.

Before and After:

Website launch

Sabine Pols, eigenaresse van Het Element Zaandam nam contact met mij op omdat zij weet hoe belangrijk de tijd nu is in deze pandemie goed te benutten. Zij is achter de schermen druk bezig met het aanpassen naar de nieuwe anderhalve meter samenleving in het pand, brainstormd veel over de niuewe mogelijkheden die het bied en zag dat haar website gelijk onder handen genomen kon worden.

We hebben samen digitaal via Zoom gebrainstormt over nieuwe ideeen, mogelijkheden en aanpassingen. Zij kwam met haar nieuwe coachingstraject en ik bracht een idee aan om videos met een persoonlijke videograaf aan te bieden.

Samen hebben we de website tot een geweldig, modern geheel gebracht waar we trots op zijn!

Met plezier en liefde hebben we eraan gewerkt en vandaag mag ik het aan iedereen vertellen dat haar website gaat launchen!