Je bekijkt nu MVK Website launch update

MVK Website launch update

Met trots presenteer ik u de afgeleverde website voor mijn klant, MVK Creative.⠀

De eigenaresse haar doel voor deze website is om naast haar fulltime job haar passie waar te maken. Ze heeft zichzelf gespecialiseerd in architectuur- en kickboksfotografie en doet hiernaast in samenwerking met Bikkel Fotografie Tinder fotoshoots. 📸

We hebben meerdere brainstorm sessies voltooid in zomer 2019.

Samen kwamen we uit op een website die past bij haar fotografie oog. Dit is namelijk een tijdloze stijlvolle en minimalistische stijl. MVK Creative heeft een uitzonderlijk ook voor rustige platen met details.

Dit hebben wij gelancheerd in Juni 2019 met een prachtige, minimalistische, tweezijdige kolom lay-out. Met meerdere informatie pagina’s en een order systeem waarbij u evenement foto’s kan bestellen (ook kan laten bedrukken op foto producten zoals bekers, sleutelhangers en natuurlijk voor aan de muur) plus een contactpagina en social media knoppen.

 


De website van MVK Creative tijdens de launch

Tijd voor vernieuwing!

Marjolein, de eigenaresse van MVK Creative heeft eind 2020 contact met mij opgenomen om haar website te veranderen. Met volle enthousiasme hebben wij samen meerdere video gesprekken gedaan om te kijken welke nieuwe stijl bij haar past.

We hebben gekozen voor een nieuwe layout en thema waarbij we kleine aanpassingen hebben gedaan in haar huisstijl zodat hij weer helemaal up to date is.

Wilt u ook een website?
Meer informatie nodig?
Wilt u een vrijblijvende prijsopgave?

Voelt u vrij om mij te berichten met al uw vragen.