Je bekijkt nu Verlopen: Gratis logo bij uw website!

Verlopen: Gratis logo bij uw website!

Krijg uw eigen logo als u kiest voor krisweb.nl!

Vul het contact formulier hier onder de blog in om hier van gebruik te maken.

Deze actie is geldig tot en met 31 januari.

Merk indentiteit

Het logo van een bedrijf is een embleem of visueel merkteken dat u kiest om uzelf te vertegenwoordigen. Het is zo klein, maar het heeft de mogelijkheid om een enorme impact op jouw bedrijf te hebben.

Logo’s fungeren als branding voor uw bedrijf en kunnen uiteindelijk de beslissende factor zijn bij het maken of breken van de deal.

Wees uzelf, straal uw uniekheid uit!

Logo’s zijn een manier om uzelf te onderscheiden van andere merken. Een “doelsymbool” laat bijvoorbeeld zien dat u uw doelen nastreeft.

Uiteindelijk is de betekenis van uw logo in het oog van de toeschouwer. De Nike Swoosh kan beweging, snelheid of een stijging weergeven. Een vinkje geeft ook aan dat iets correct of ok is.

Een voorbeeld hiervan was toen Reebok hun logo veranderde in een rood driehoek. Hun bedoeling was om beweging te laten zien, maar het kwam als statisch over op het publiek – het tegenovergestelde van wat ze wilden.

Dit betekent echter niet dat u de betekenis niet kunt definiĆ«ren. Daarom is de vraag die u zou moeten stellen, “Wat wil ik dat mijn logo betekent?”

Zoals u kunt zien, is een logo dus erg belangrijk voor uw branding als bedrijf zijnde. Neem contact op met krisweb.nl door middel van onderstaand formulier in te vullen als u gebruik wilt maken van deze actie en/of voor meer informatie!

Vraag hieronder uw gratis logo aan voor bij uw website!

[ninja_form id=1]