It's time to work it out

De beste geschoolde trainers van FitFlex zullen je in vorm brengen. Bereik de perfecte pasvorm met de outfit die je altijd al hebt gewild

Voeten werk

Lopen, rennen, klimmen. Je voeten zullen op de proef worden gesteld.

Hartslag

De snelste manier om resultaten te bereiken, is het volgen van de voortgang die u maakt.

Kracht training

Door langzaam aan het aantal kilos op jouw stang op te bouwen, boek je telkens meer resultaat.

AANBEVOLEN LESSEN

Kracht & STAMINA

In FitFlex’s Strength en Stamina-klasse zullen we veel werken aan het sterkste lichaam wat je ooit zal krijgen. De les heeft als doel je niet alleen te vormen, maar ook om je te instrueren en te informeren over de juiste methoden om gewichtheffen en sporten te doen.

Flex les

Leer hoe je een comfortabele en gezonde houding kunt behouden, met onze uitgebreide klassen die je mee nemen in de meest populaire yogahoudingen en pilateshoudingen.

Deze houdingenzorgen ervoor om uw lichaam flexibeler en wendbaarder te maken.

het bereiken van je doelen

Door in vorm te komen, moet je je grootste uitdagingen het hoofd bieden en een lange tijd aan een vaste routine blijven vasthouden. Deze les zorgt ervoor dat je weet hoe je je moet concentreren op de juiste oefeningen en trainingen om je doelen te bereiken.

What Our Custumers say

Ik ben erin geslaagd om nu ruim 6 maanden bij FitFlex te blijven, en ik ben het allemaal verschuldigd aan de klassen die je verliefd maken op het proces.

Lisanne Stroop

Ik kwam jaren geleden, twintig kilogram geleden, in aanraking met FitFlex. Ik zie een enorm voordeel met hun combinatie van training en het stellen van doelen.

Emma Velasquez

kies jouw plan

 
Kies een programma dat het beste past bij jouw planning en doelen. Alle plannen bieden een volledige geld-terug-garantie.

Starter

€29

/maand

Open Gym

Gymnastiek

CrossFit

Yoga

Personal Trainer

Basic

€49

/maand

Open Gym

Gymnastiek

CrossFit

Yoga

Personal Trainer

Pro

€99

/maand

Open Gym

Gymnastiek

CrossFit

Yoga

Personal Trainer