Je bekijkt nu Wat is SEO?

Wat is SEO?

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is bedoeld om websites hoog te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines op internet.

SEO is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden.

SEO kan ook staan voor search engine optimizers. Dit zijn adviseurs die zich bezighouden met het uitvoeren van optimalisatieprojecten voor klanten.


Bron: Wikipedia.

Waarom is dit belangrijk om te weten?

Om nu in deze digitale, snelle en informatieve tijd de beste te zijn met uw bedrijf, is het nodig om een goed bereik te hebben.

De beste marketingstechniek, in mijn ogen is zeker hoog in de zoekresultaten komen te staan bij Google.

Bedenk maar zelf, hoe gaat u zelf op zoek naar een oplossing voor een probleem? U zoekt op Google.

Bijvoorbeeld “Webdesinger Amsterdam” laat als eerste een keuze zien tussen Yelp en Foursquare, erna laat het een mapje zien met alle webdesigners die actief zijn op Google maps met hun eigen Google account komen als aller eerste naar boven.  Vervolgens komen de zoekresultaten naar boven van webdesigners die specifiek hun website hebben aangepast op “Webdesign Amsterdam”.

Dit vergroot uw bereik massaal als u weet waar u zich op focust qua probleem oplossing. Wat is uw service, product of dienstverlening en hoe maakt u deze specifiek genoeg voor het publiek om goed gevonden te worden, zo hoog mogelijk op de zoekmachine van Google?

Dat is heel simpel uitgelegd, hoe het werkt.

Er zit een hele uitgebreide online marketingstechniek achter die ik mijzelf ook heb aangeleerd, deze is zo uitgebreidt dat het veel tijd nodig heeft om het eigen te maken. Tevens is het met het internet zo dat deze snel groeit, uitbreidt en vernieuwdt. Dit betekent dat uw kennis van deze online marketingstechniek ook moet meegroeien.

Google maakt namelijk gebruik van een algoritme. Deze is tot zekere hoogte een chef’s geheim maar er valt zeer veel over te leren. Dit algoritme past zich dus continu aan over de tijd.

Wat kan Krisweb.nl voor u betekenen?

Een goede online aanwezigheid is in mijn ogen goud waard. Onbetaalbaar.

Als u dit jaar een website door mij laat designen krijgt u van mij een gratis SEO cursus die u kunt volgen op Udemy, in het Engels. Dit geef ik cadeau aan u omdat ik er van overtuigd ben dat u zeflstandig zou moeten kunnen zijn met de juiste kennis. Er gaat niets boven onafhankelijkheid. Tevens houd ik mijn prijzen van de webdesgins zo laag dat het budget er niet voor is om uw website SEO klaar te maken.

Mocht u hier wel behoefte naar hebben, geef het gerust aan en ik geef u dan een vrijblijvende offerte met een meerwaarde prijs voor een SEO service erbij. Het is mijn passie en ik vind vergelijkbaar met een baby opvoeden. Het heeft liefde, zorg en vooral een constante stroom nodig aan aandacht. Het is met SEO niet mogelijk om dit in 1 keer goed neer te zetten, hier gaat misschien wel een jaar of meerdere overheen voordat u een resultaat ziet op Google.

Tevens kan ik u helpen met het opzetten van Google Business. Hiermee zet u zichzelf op de digitale kaart en kunt u chatten, reviews ontvangen van uw clienten/klanten en bent u al een stapje dichterbij bij het zichtbaar worden op Google.